Can't load FTAPE

Can't load FTAPE

Post by Herb Shor » Thu, 13 Apr 1995 04:00:00



I know I'm doing something stupid, because I haven't seen anyone
else report this problem, but I can't get ftape.o to load.  I
thought I followed all the steps: I got modules-1.1.87 and compiled
them.  I recompiled the kernel (1.2.3) with module support and ftape
support turned on.  I got "ftape-2.02-patched" from sunsite and
compiled it. When I type "insmod ftape.o" I get 15 undefined
variables, a few of which are:

_schedule undefined
_unregister_chrdev undefined
...
_free_dma undefined
_free_irq undefined
...

I think the problem is with ftape rather than the kernel or the
module utilities, because I can get other modules to load.  As
far as I can tell the version of ftape that I used has all the
patches mentioned in the HOWTO etc. already applied.  Does
anyone have an idea of what I'm doing wrong?

Thanks in advance.

 
 
 

Can't load FTAPE

Post by Philippe Tro » Thu, 13 Apr 1995 04:00:00


: I know I'm doing something stupid, because I haven't seen anyone
: else report this problem, but I can't get ftape.o to load.  I
: thought I followed all the steps: I got modules-1.1.87 and compiled
: them.  I recompiled the kernel (1.2.3) with module support and ftape
: support turned on.  I got "ftape-2.02-patched" from sunsite and
: compiled it. When I type "insmod ftape.o" I get 15 undefined
: variables, a few of which are:

: _schedule undefined
: _unregister_chrdev undefined
: ...
: _free_dma undefined
: _free_irq undefined
: ...

: I think the problem is with ftape rather than the kernel or the
: module utilities, because I can get other modules to load.  As
: far as I can tell the version of ftape that I used has all the
: patches mentioned in the HOWTO etc. already applied.  Does
: anyone have an idea of what I'm doing wrong?

You're wrong (I think :-).
Use modutils-1-1-67, it will work (the module linking will work, but
troubles were reported with the ftape driver). You musn't use
CONFIG-MODVERSION w/1.1.67.
Or get the patched modutils-1.1.87.

                                                Phil.

 
 
 

1. can't load ftape

I have compiled 1.1.88 with ftape support, the new modules 1.1.85 and
ftape-1.14d but when i load the ftape-module the following message
appears:

_schedule undefined
_unregister_chrdev undefined
_register_chrdev undefined
_enable_irq undefined
_printk undefined
_ftape_big_buffer undefined
_current undefined
_jiffies undefined
_disable_irq undefined
_free_dma undefined
_free_irq undefined
_verify_area undefined
_request_irq undefined
_request_dma undefined
_do_floppy undefined
_wake_up_interruptible undefined

can someone help me solve this problem ?
--

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                        -fuer die einen ist es Klopapier
                -fuer die anderen die laengste Serviette der Welt

2. Please help with DR3 install

3. modules help -- ftape.o won't load

4. X Windows Terminal

5. Can't load ftape under 1.2.1

6. Convert UNIX to PC

7. ftape 2.03b won't load?

8. quick printer question..

9. ftape/zftape won't load

10. ftape 2.03b w/ v1.2 doesn't load

11. insmod won't load FTAPE Module

12. FTAPE Module Won't Load

13. It's not bad canned meat...