AIC-6360 SCSI problems with Slackware

AIC-6360 SCSI problems with Slackware

Post by Go Pack attac » Fri, 28 Mar 1997 04:00:00



I'm attempting to install Slackware 3.0 on my machine.  It is a Compaq
Presario 833CDS with most of the original hardware (if that means anything
to anyone who might be able to help me).  Basically my problem is this.  It
has in it one of teh SB16 SCSI cards with the AIC-6360 driver chip (made by
Adaptec) to run the CD-ROM which is SCSI.  The hard drive I'm installing to
is IDE.  I have yet to be able to mount the CD-ROM with any of the drivers
that come with the bootdisk options.  I did come across some information in
a HOWTO file that talks about changing the BIOS to recognize the hardware
on bootup, but I don't really have a clue how to do that.  If anyone has
had a similar problem or just flat out knows how to fix mine, I'd
appreciate hearing about it!  

Thanks!

--------------------------------------------------------------------------------
Aaron Sherman

http://expert.cc.purdue.edu/~asherman

   * "God's on the list, but he's only around 12,000th.  There's no jumping
     the line here.  This is Green Bay."
                                        -- Packer fan Tim Thompson on being
                                           14,253rd in line for season
                                           tickets.

                         Super Bowl XXXI Champions!!
                              Green Bay Packers

                                 GO PACKERS!!

 
 
 

1. Adaptec SCSI AIC-6360 And Linux Slackware

Ah, it's nice to be among those who are having problems installing Linux.

I have a 486/66 w/ 24mb ram an ide hd of 540mb and a scsi 1.2gb drive

I have an adaptec AIC-6360 cpontroller for it, it resides on my
motherboard (I own a zeos computer).  

I booted up the bootkern and root144m, and it
went to find the hard drives, it found my ide drive, hda1 and hda2
(i have boot manager running), but it didn't find the scsi drive

when my system boots up I see:

AIC 6360 Bios 1.01L
Target to: Maxtor 1240s  Instaleld as drive D:

so I know it's getting installed. In my bios, i have all my SCSI things
set correctly, as it works FINE from dos.  

Has anyone got any ideas? if so, PLEASE mail me

or post a reply here, i'll find it either place <:

Thanks all!!

-Cerberus

2. Audigy2 for Linux - Help?

3. NEC 3x SCSI CDROM problems, AIC-6360

4. Attn SCSI programmers! Please HELP!! (Was: Re: Western Digital 7193 SCSI controller)

5. Help: SCSI-problem/AIC-6360

6. boot message: microuptime () went backwards ?

7. Problems with AIC-6360 on board SCSI

8. Java for AIX

9. Chinon 535 SCSI CDROM & Adaptec AIC-6360 BIOS

10. Chinon 535 SCSI & Adaptec AIC-6360 & Linux

11. Adaptec AIC-6360 SCSI adapter

12. QAccess SCSI Card w/AIC-6360 chip

13. AIC-6360 s1392 VLB ???VLB SCSI