Won't Boot After CPU Upgrade

Won't Boot After CPU Upgrade

Post by cas0.. » Sun, 31 Dec 1899 09:00:00



Was running debian slink just fine then upgraded
my CPU and now linux no longer boots.
Lilo comes up and gives my choices. I select one
and it says its loading but never gets to the
uncompressing part. Booting from floppy either
directly (i.e. cp kernel /dev/fd0) or putting via
lilo on floppy doesn't work either.
Old CPU: AMD K5 PR133
New CPU: AMD K6-2 266
Motherboard: Matsonic 5025S

Botting from CD or telling lilo to boot win95
still works just fine.

Any Ideas?

Sent via Deja.com http://www.deja.com/
Before you buy.

 
 
 

1. ultra 2 won't boot with CPU upgrade

Hi folks.

I got a hand-me-down Ultra 2, which worked fine with CPU modules it came
with, but these CPU's won't boot Solaris 10 - so I picked up a 401-4849
CPU module for it, but:

1) The Ultra 2 won't boot with the 501-4849 (300 MHz) CPU slot,
irrespective of which slot I try (there are two)

2) The Ultra 2 won't boot with the 501-4849 CPU module in either slot with
either of the two original CPU modules

What do I need to do to get the poor old thing working with Solaris 10?

Thanks!

2. help with loading a module

3. Won't Boot After CPU Upgrade (AMD K6-2 266)

4. ADAPTEC AHA2940AU with Linux

5. CPU Upgrade - RH6.0 Linux Won't Boot

6. terminal setting

7. HP-UX: X11 won't start after CPU-Board upgrade

8. Graphics Blaster Exxtreme (Permedia 2 chipset)?

9. Upgraded my CPU now graphics modes won't work.

10. OSR5.0.2 won't boot after CPU replacement

11. FreeBSD 4.2 won't boot - 'read error' on boot after install

12. Sparc 20 won't boot and won't display errors, either.

13. *** lilo won't boot win' 95 ***