help i have trouble with x applicationhelp i have trouble with x application

help i have trouble with x applicationhelp i have trouble with x application

Post by Gael LePem » Mon, 17 Mar 1997 04:00:00



Hi,

When I open openwin no problem. but if I can open only one xterm I
receives this
 error message on xtern screen:

cat:can't map '/lib/libc/.so.5.3.12'
cat:can't map '/lib/libc.so.5'
cat:can't load library 'libc.so.5'
dircolors:can't map '/lib/libc.so.5.3.12'
dircolors:can't map '/lib/libc.so.5'
dircolors:can't load library 'libc.so.5'

and when i try to execute whatever command the result is identical

darkstar:~$ls
cat:can't map '/lib/libc/.so.5.3.12'
cat:can't map '/lib/libc.so.5'
cat:can't load library 'libc.so.5'

dynamical library is already load (ldconfig at boot time). My system is
486 33Mhz
 with 8meg Ram. Can you give me information about this problem

_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/
_/Gael Le Pemp                    |   Signal processing and radio     _/
_/                                |   telecommunication laboratory    _/
_/                                |                                   _/
_/                                |   Pavillon Pouliot loc: 2118      _/
_/Tel: 418-656-2131 ext. 4895     |   Laval University
_/Fax: 418-656-3159               |   Quebec, Canada                  _/

_/                                |                                   _/
_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/