OLE2 WINWORD / FORMS4.5 ERROR MESSAGE

OLE2 WINWORD / FORMS4.5 ERROR MESSAGE

Post by Frédéric Arslania » Wed, 04 Nov 1998 04:00:00



Hi !

Does anyone has met this message :

'FRM-41344: OLE object not defined for document in the current record'

Futhermore this error message doesn't happen every time and for every PC,
and if you restart ole activation it works the second time..

Any help or idea would be very appreciate.

--

---------------------------------------------------------------------
Frdric Arslanian
Paris - France


---------------------------------------------------------------------

 
 
 

1. Problem with OLE2 and Forms4.5(16bits) on Winnt 4.0

I'm trying to run the Oracles'Forms 4.5 OLE samples , but when i press
(for example) the powerpoint button , nothing happens.

What should i check to ensure i have the correct configuration ?

I'm Running Forms 4.5 (16Bit Version) on a Win NT 4 workstation.

Any help are welcome.

Thanks in advance.

P.S. Please also reply by mail.

2. test - please ignore

3. OLE2 and Word 8 (Office97), with Forms4.5

4. Problems with WATCOM SQL 4.0

5. Help for dde winword / demande d'aide sur dde winword

6. Access SQL to Visual Basic SQL Help

7. SQL *Menu 50 to forms4.5 upgrade.....frm 10043 error

8. Error with user_exits in forms4.5

9. Help ! - Control of Microsoft Winword 8.0 via OLE2 from Oracle Forms 5.0

10. Help:Record/Key Deleted message and Error message Numbers

11. getting message description using message error code..

12. oninit -i: "Cannot find message file"- Error Messages