"suspect" tags in SQL Enterprise Manager

"suspect" tags in SQL Enterprise Manager

Post by jwyo » Fri, 20 Feb 1998 04:00:00



I created a database and it worked well. However, one day, the color of
database in SQL Enterprise Manager is changed from yellow to gray and the
tag (suppect) is attatched.
Why this happen? I am a beginner of SQL Server. Please help me?

regrads
J. W. Yoo

 
 
 

"suspect" tags in SQL Enterprise Manager

Post by Gianluca Hot » Fri, 20 Feb 1998 04:00:00




Quote:> I created a database and it worked well. However, one day, the color of
> database in SQL Enterprise Manager is changed from yellow to gray and the
> tag (suppect) is attatched.
> Why this happen? I am a beginner of SQL Server. Please help me?

> regrads
> J. W. Yoo

You may want to have a look at this knowledge base article:

http://support.microsoft.com/support/kb/articles/Q165/9/18.asp

it may help you

Best regards,

--
Gianluca Hotz                              __
Tecnical Service Manager at Alphasys srl  /  \/ /
Microsoft Product Specialist             / /\/ /
Currently working for Ekar srl           \ \/ /\
http://ghotz.home.ml.org                  \__/\ \
--

 
 
 

1. "Unknown error " with SQL Enterprise Manager

Hello everyone..I have problems to query data with SQL Enterprise
Manager, but it has a "Unknown Error", and I can't access the data in
the tables of the SQL database....But if I use the SQL Query Analyzer,
I can access the data with the same query commands that I use with the
SQL Enterprise MAnager...Someone can help me?

PS: excuse my english, I'm learning it yet :-)

Sent via Deja.com http://www.deja.com/
Before you buy.

2. Can't selfregister Dao350.dll

3. Enterprise Manager "Error"

4. Fault tolerance

5. Enterprise Manager "catastrophic failure" message

6. SQL6.5 Join Not Using Index

7. SQL 7.0:-Unable to open the "OLAP Manager" and "Enterprise Manager"

8. Irritating "feature" of Enterprise Manager

9. Reinstall "Enterprise manager"?????

10. Enterprise Manager "Open Table" frustration

11. database missing at "Enterprise manager"